VİZE BİLGİLERİ

Vize başvurularınızı seyahat etmek istediğiniz tarihten yaklaşık olarak 1 ay öncesinden yapmanız faydalı olacaktır. Öğrenim veya çalışma maksatlı vize talepleri ülkeden ülkeye değişmektedir. Tahmini olarak 2 veya 3 ay arası sürebilmektedir.

Vize başvurusu yaparken kullanmakta olduğunuz pasaportun geçerlilik tarihinin en az 1 yıl ve fazlası olmasına dikkat ediniz. Geçerlilik süresi 1 yıldan az kalmış olan, yırtılmış ve eskimiş olduğundan dolayı yazısı okunmayan pasaportlar kimi zaman sınır kapılarındaki görevliler tarafından geri çevrilebilmektedir.

Aşağıda Türk vatandaşlarına uygulanan vize uygulamaları ve vize istemeyen ülkelerin açıklamalı listesinin yer aldığı Dış İşleri Bakanlığı’nın sürekli güncellenen web sayfasının linki yer almaktadır. Bu linkten ülkelerin Türk vatandaşlarına uyguladıkları vize prosedürleri güncel bilgileri görüntülemek için lütfen tıklayınız...

















info@jiaturizm.com
bilet@jiaturizm.com
HABERLER
Anasayfa | Hakkımızda | Vize İşlemleri | Dikkat Edilecekler | Konsolosluk Bilgileri | Uçuş Bilgileri | Seyehat Bilgileri | İletişim
Site Created By Neturk Copyright 2014 Jia Turizm. Her hakkı saklıdır.
info@jiaturizm.com | +90 (212) 212 16 88