Avustralya

AVUSTRALYA VİZESİ GEREKLİ EVRAK LİSTESİ

Turistik Başvurular
1- Davet yazısı (Avustralya’da ziyaret edeceğiniz akrabalarınızca / arkadaşlarınızca imzalanmış) 
2- Davet eden kişinin Avustralya Vatandaşlık belgesinin veya Avustralya pasaportunun veya Avustralya ikamet izninin kopyaları
3- 2 adet yeni çekilmiş renkli vesikalık resim ve varsa pasaportunuza kayıtlı ve sizinle beraber seyahat edecek olan çocuklarınızın (2 yaş ve üzeri) birer resimleri
4- Çalışıyorsanız; işvereninizden görevinizi, izin sürenizi ve dönüşünüzde aynı işyerinde çalışmaya devam edeceğinizi gösteren yazı, maaş bordronuz, SSK veya Emekli Sandığı numaranız; işveren iseniz: işyerinizin ticaret sicil kaydı, vergi levhası, BAĞ-KUR numaranız; emekli iseniz; emekli kimliği ve maaş cüzdanı; öğrenci iseniz; öğretim kurumunuzdan kayıtlı öğrenci olduğunuza dair belge
5- Avustralya ziyaretinizin masraflarını karşılayabilecek durumda olduğunuzu gösteren belgeler (banka hesap cüzdanları, tapu, maaş bordrosu, vs)
6- Avustralya’ya seyahat edecek olan 18 yaşından küçük kişiler için anne ve babasının imzaladığı seyahate izin verdiğini gösteren noter tasdikli muvafakat name, 18 yaşından küçük kişiler için kalacakları yeri ve desteği garantileyen Avustralya’daki velilerinden mektup 
7- Pasaportunuzun işlem görmüş tüm sayfalarının renkli fotokopisi
Ticari Başvurular
1- Davet yazısı (Avustralya’da ziyaret edeceğiniz şirketten davetiye veya kongre-konferansa katılacaksanız kongre organizatörlerinden davetiye mektubu veya kongreye kaydınızın kanıtı)
2- 2 adet yeni çekilmiş renkli vesikalık resim ve varsa pasaportunuza kayıtlı ve sizinle beraber seyahat edecek olan çocuklarınızın (2 yaş ve üzeri) birer resimleri
3- Çalışıyorsanız; işvereninizden görevinizi, izin sürenizi ve dönüşünüzde aynı işyerinde çalışmaya devam edeceğinizi gösteren yazı, maaş bordronuz, SSK veya Emekli Sandığı numaranız; işveren iseniz: işyerinizin ticaret sicil kaydı, vergi levhası, BAĞ-KUR numaranız; emekli iseniz; emekli kimliği ve maaş cüzdanı
4- Avustralya ziyaretinizin masraflarını karşılayabilecek durumda olduğunuzu gösteren belgeler (banka hesap cüzdanları, tapu, maaş bordrosu, vs)
5- Pasaportunuzun işlem görmüş tüm sayfalarının renkli fotokopisi
 •• Bazı özel durumlarda, Elçiliğin anlaşmalı doktorları tarafından muayene olmanız istenebilir.
Vize onayınız başvuru formuna yazılan e-mail adresinize iletilmektedir.

 







info@jiaturizm.com
bilet@jiaturizm.com
HABERLER
Anasayfa | Hakkımızda | Vize İşlemleri | Dikkat Edilecekler | Konsolosluk Bilgileri | Uçuş Bilgileri | Seyehat Bilgileri | İletişim
Site Created By Neturk Copyright 2014 Jia Turizm. Her hakkı saklıdır.
info@jiaturizm.com | +90 (212) 212 16 88