��in



ÇİN VİZESİ GEREKLİ EVRAKLAR

Ticari başvuru için

1.    Davet eden birimin davetiye mektubu(aslı) - antetli kağıda kaşeli ve imzalı olmalıdır.
2.    Şirketin antetli kağıdına yazılmış vize talep dilekçesi
3.    İşyeri faaliyet belgesi (aslı) (son 6 aylık) 
4.    İşyeri vergi levhası fotokopisi (Güncel tarihli)
5.    Pasaport
6.    Nüfus cüzdanı fotokopisi 
7.    2 adet fotoğraf (mat, kalın kağıt, kulaklar ve alın açık, ön cepheden çekilmiş, arka fon beyaz, kıyafetler koyu renk olmalıdır)

Turistik başvuru için   

1.    Pasaport 
2.    Nüfus cüzdanı fotokopisi 
3.    İkametgah (aslı)
4.    2 adet fotoğraf (mat, kalın kağıt,kulaklar ve alın açık, ön cepheden çekilmiş, arka fon beyaz, kıyafetler koyu renk olmalıdır)
5.    Banka hesap bildirimi (kişinin adının geçtiği en az 5 bin TL) 
•    Bankadan orijinal yazı (imza sirk. birlikte)
veya,
•    Hesap cüzdanı aslı
6.    Savcılıktan Sabıka Kaydı aslı (sicil kaydı yoktur ve arşiv sicil kaydı yoktur şeklinde 2 madde olmalı)
7.    Otel ve Uçak rezervasyonu, tur programı

8. Çin'deki turizm firmasından gelen davetiye







info@jiaturizm.com
bilet@jiaturizm.com
HABERLER
Anasayfa | Hakkımızda | Vize İşlemleri | Dikkat Edilecekler | Konsolosluk Bilgileri | Uçuş Bilgileri | Seyehat Bilgileri | İletişim
Site Created By Neturk Copyright 2014 Jia Turizm. Her hakkı saklıdır.
info@jiaturizm.com | +90 (212) 212 16 88