Romanya



ROMANYA VİZESİ GEREKLİ EVRAK LİSTESİ

* Ticari vizeler için 
1- Vize bitim tarihinden itibaren an az 6 ay geçerli pasaport ve kimlik fotokopisi
2- Davet edilen kişinin işyeri bilgilerini, görevini ve gidiş nedenini belirten detaylı davetiye (kaşeli ve imzalı)
3- Kişinin şirketteki görevini, ne için gidildiğini belirten ve masrafları garanti eden antetli kağıda dilekçe 
4- 2 adet arka fonu beyaz vesikalık resim
5- Seyahat sigortası 
6- Şirket faaliyet belgesi (aslı)
7- Vergi Levhası fotokopisi
8- İmza sirküleri fotokopisi
9- Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
10- SSK işe giriş bildirgesi
11- Son 3 ayın maaş bordrosu
12- SSK hizmet dökümü
13- Hotel rezervasyonu (otelden kaşeli imzalı konfirmeli )
14- Uçak rezervasyonu
15- Banka hesap cüzdanları yada son üç ay banka hesap dökümü (imzalı, kaşeli olacak)

 

* Turistik vizeler icin
1- Vize bitim tarihinden itibaren an az 6 ay geçerli pasaport ve kimlik fotokopisi
2- Kişinin şirketteki görevini, ne için gidildiğini belirten ve masrafları garanti eden antetli kağıda dilekçe 
3- 2 adet arka fonu beyaz vesikalık resim
4- Seyahat sigortası 
5- Şirket faaliyet belgesi (aslı)
6- Vergi Levhası fotokopisi
7- İmza sirküleri fotokopisi
8- Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
9- SSK işe giriş bildirgesi
10- Son 3 ayın maaş bordrosu
11- SSK hizmet dökümü
12- Hotel rezervasyonu (otelden kaşeli imzalı konfirmeli )
13- Uçak rezervasyonu
14- Banka hesap cüzdanları yada son üç ay banka hesap dökümü (imzalı, kaşeli olacak)







info@jiaturizm.com
bilet@jiaturizm.com
HABERLER
Anasayfa | Hakkımızda | Vize İşlemleri | Dikkat Edilecekler | Konsolosluk Bilgileri | Uçuş Bilgileri | Seyehat Bilgileri | İletişim
Site Created By Neturk Copyright 2014 Jia Turizm. Her hakkı saklıdır.
info@jiaturizm.com | +90 (212) 212 16 88