Ä°ngiltere




İNGİLTERE VİZESİ GEREKLİ EVRAK LİSTESİ

Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar:
1- Şirket antetli kağıdına İngilizce izin dilekçesi 
2- Pasaport (seyahat tarihinden itibaren 6 ay geçerliliği olan) ve varsa eski pasaportlarınız
3- Çalışanlar için; SGK işe giriş bildirgesi, son 3 aya ait imzalı ve kaşeli maaş bordrosu
4- Faaliyet belgesi, İmza sirküleri, ticari sicil gazetesi ve vergi levhası
5- Banka hesapları (orjinal, bakiyeli ve güncel olması gerekmektedir)
6- Varsa; gayrimenkul tapu ve araç ruhsat fotokopileri
7- 2 adet arkası düz beyaz güncel vesikalık fotoğraf (3,5x4,5cm)
8- Öğrenciler için Öğrenci Belgesi (İngilizce çevirisi yapılmış olmalıdır.)
9- 18 yaş altı ise; ebeveynlerinden İngilizce tercümeli noter onaylı muvaffakatname istenmektedir.
10- Emekliler için emekli belgesi ve emekli maaşına ait herhangi bir orjinal döküm.

Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar:
1- Şirket antetli kağıda İngilizce izin dilekçesi 
2- Çalışanlar için; SGK işe giriş bildirgesi, son 3 aya ait imzalı ve kaşeli maaş bordrosu
3- Faaliyet belgesi, İmza sirküleri, ticari Sicil gazatesi ve vergi levhası
4- Banka hesapları (orjinal, bakiyeli ve güncel olması gerekmektedir)
5- Varsa; gayrimenkul tapu ve araç ruhsat fotokopileri
6- Pasaport (seyahat tarihinizden itibaren 6 ay geçerliliği olan) ve varsa eski pasaportlarınız
7- 2 adet arkası düz beyaz güncel vesikalık fotoğraf (3,5x4,5cm)
8- Ticari başvurularda İngiltere’den davetiye gelmesi zorunludur.







info@jiaturizm.com
bilet@jiaturizm.com
HABERLER
Anasayfa | Hakkımızda | Vize İşlemleri | Dikkat Edilecekler | Konsolosluk Bilgileri | Uçuş Bilgileri | Seyehat Bilgileri | İletişim
Site Created By Neturk Copyright 2014 Jia Turizm. Her hakkı saklıdır.
info@jiaturizm.com | +90 (212) 212 16 88